Στις 10-10-2022 ξεκινάει η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων – The #EURegionsWeek

#EURegionsWeek website

Information

From Monday, October 10, 2022 2:30 PM to Thursday, October 13, 2022 3:30 PM.

Dates are displayed in the event time zone (Europe/Brussels)

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων (#EURegionsWeek) είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση με έδρα τις Βρυξέλλες αφιερωμένη στην πολιτική συνοχής.

Έχει εξελιχθεί σε μια μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης, που συγκεντρώνει περιφέρειες και πόλεις από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, διοικητικών στελεχών, ειδικών και ακαδημαϊκών. Τα τελευταία 19 χρόνια, έχει κάνει πολλά για την προώθηση της εκμάθησης πολιτικών και της ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Το 2021, η δεύτερη ψηφιακή έκδοση, έφτασε σε αριθμό ρεκόρ σχεδόν 18.000 εγγεγραμμένων συμμετεχόντων και 300 συνεδριών σε μια εβδομάδα, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 590 συνεργάτες.

Η 20η έκδοση θα προσφέρει την ευκαιρία για συζήτηση, διατηρώντας τις κοινότητες συνδεδεμένες, ανταλλάσσοντας βέλτιστες πρακτικές και ιδέες μεταξύ εταίρων και συμμετεχόντων σε τέσσερα θέματα: Πράσινη μετάβαση, Εδαφική συνοχή, Ψηφιακή μετάβαση, Ενδυνάμωση των νέων.

Διεξάγεται με ένα υβριδικό σχήμα, δηλαδή μπορείτε να το παρακολουθήσετε και διαδικτυακά, εκτός από δια ζώσης.

Περιηγηθείτε στη σχετική ιστοσελίδα και θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και εργαστήρια, ειδικότερα στον τομέα της Πράσινης Μετάβασης (Green transition).

Περισσότερα Νέα

Share: