Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης για Κεντρικές Αρχές Αγορών 2024-2028

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Αρχή Προμηθειών της Αυστρίας (BBG), την EY και το ICLEI προσφέρουν, στο πλαίσιο του προγράμματος PPE + Europe 2024 – 2028, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε στελέχη Κεντρικών Αρχών Αγορών και άλλους κεντρικούς οργανισμούς προμηθειών.

 

 

 

Ενημερωτικά παρατίθεται το σχετικό φυλλάδιο (pdf), καθώς και συνοδευτική  επιστολή (pdf), όπου υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ημερομηνίες και τη διαδικασία υποβολής συμμετοχών.  Για πιο άμεση ενημέρωση υφίσταται η σχετική πλατφόρμα PPE+ Europe 2024 και ή σχετική σελίδα στο LinkedIn.

 

 

 

Η υποβολή συμμετοχών για το πρώτο στάδιο του προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 21.08.2024.  Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο application-ppe-europe@iclei.org.

 

 

 

Ένα ενημερωτικό Webinar θα λάβει χώρα στις 16 Ιουλίου 2024, 10.00 – 11.00πμ cest, προκειμένου να γίνει η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οπότε και θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.  Για πληροφορίες και εγγραφή στο webinar, πατήστε εδώ

Περισσότερα Νέα

Share: