Σας καλωσορίζουμε στον νέο ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

 

Ο ιστότοπος της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου (ΓΓΕ), με τους τομείς αρμοδιότητάς της, δηλαδή τις Δημόσιες Συμβάσεις, την Εμπορική Επιχειρηματικότητα και την Προστασία του Καταναλωτή, λειτουργεί ως το βασικό κανάλι ενημέρωσης και προβολής των αντικειμένων της Γενικής Γραμματείας, καθώς και της συμμετοχής και επικοινωνίας κάθε ενδιαφερομένου με τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας.

Ενημερώνει μέσω της προβολής του έργου της Γενικής Γραμματείας και της παρουσίασης του θεσμικού πλαισίου, ενημερωτικών οδηγών, faqs κ.α., ενώ παρέχει κανάλια επικοινωνίας και συμμετοχής των επισκεπτών, όπως περιβάλλον διαβούλευσης των θεσμικών κειμένων, newsletter, Forum, φόρμες επικοινωνίας κ.α..

Ο νέος ιστότοπος έχει σχεδιαστεί ώστε να προσελκύει και να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να τον διευκολύνει στην πλοήγηση, την αναζήτηση πληροφοριών, την επικοινωνία καθώς και τη συμμετοχή του στις λειτουργίες του ιστότοπου.

Για σχόλια, προτάσεις, απορίες και ερωτήσεις για τον νέο ιστότοπο, μπορείτε να συμμετέχετε στο σχετικό θέμα του Forum εδώ.

Περισσότερα Νέα

Share: